طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

افزایش قربانیان سوء تغذیه و کم آبی در غزه به ۲۳ نفر

افزایش قربانیان سوء تغذیه و کم آبی در غزه به ۲۳ نفر پس از مرگ تعدادی از کودکان، تعداد قربانیان سوء تغذیه و کم آبی به ۲۳ شهید فلسطینی در غزه رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که تعداد قربانیان سو تغذیه و کم آبی به ۲۳ شهید رسید.

 

وزارت بهداشت غزه گفته است افزایش آمار تلفات بر ااثر کم آبی و سوءتغذیه پس از مرگ ۳ کودک در مجتمع پزشکی الشفاء، بر اثر سوءتغذیه صورت گرفته است.

 

این در حالی است که صهیونیست‌ها به گرفتار شدن نیروهای اسرائیلی در خان یونس اذعان کردند و شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد که نظامیان اسرائیلی خسته هستند و سه تیپ گعفاتی، کماندو و هفتم از جنگ سخت و فرسایشی در این منطقه خسته شدند.

 

این شبکه افزود که این سه تیپ ارتش با وجود نبرد شدید در خان یونس، نتوانسته‌اند هیچ پیشروی داشته باشند.

 

گزارش‌های دیگر نیز حاکی از آن است که ارتش صهیونیستی ناچار به استفاه از تانک‌های قدیمی در غزه شده است. رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌ها و ماه‌های اخیر در پی ضربات سختی که از مقاومت در نوار غزه دریافت کرده، ناچار به استفاده از تانک‌های قدیمی شده است.

 

این رسانه‌ها تاکید کردند که ارتش به سبب عملیات نظامی پیچیده در مرزهای شمالی و جنوبی، با کمبود مهمات مواجه است.

 

روزنامه عبری زبان معاریو نیز بیان کرد که با ورود به ماه ششم جنگ، ظاهراً ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب و حتی شمال سردرگم شده است.

 

این روزنامه اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی طی هفته‌های اخیر در شبکه تونل‌های بی‌انتهای حماس در خان یونس، متحمل شکستی آرام و تدریجی شده است.

 

ساعاتی پیش نیز اعلام شد که گردان‌های مجاهدین فلسطینی نیروهای اشغالگر را در شرق جبالیا هدف قرار دادند. در همین ارتباط گردان‌های مجاهدین اعلام کردند که نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در شرق جبالیا در نوار غزه با راکت‌های کوتاه برد هدف قرار داده و تلفاتی قطعی به آن‌ها وارد کرده است.

 

در مناطق اشغالی هم، «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دانش‌آموزان اسرائیلی را تشویق به حمل سلاح کرد.

 

یواو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از دانش‌آموزان اسرائیلی خواسته در دستی سلاح (برای کشتار فلسطینیان) داشته باشند و در دست دیگرشان کتاب.

 

تشویق گالانت به در دست گرفتن سلاح توسط دانش آموزان می‌تواند نمونه بارز تشویق به خشونت به شمار رود.

 

این در حالی است که عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرده است که اکنون شاهد فشارهای بین‌المللی به سبب گرسنگی در نوار غزه هستیم.

 

غازی حمد در گفتگو با الجزیره خواستار اعمال فشار بیشتر بر رژیم صهیونیستی برای ورود کمک‌های بشردوستانه بیشتر به نوار غزه چه از طریق خشکی و چه از طریق دریا شد.

 

حمد اظهار داشت که ما به مذاکره برای رسیدن به یک توافق شرافتمندانه مبادله اسرا که متضمن توقف جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه، بازسازی این باریکه و بازگشت آوارگان باشد، ادامه می‌دهیم.

 

وی گفت دولت اشغالگر صهیونیستی بر ادامه جنگ و کشتار و جنایات بیشتر در غزه اصرار دارد.

 

غازی حمد تصریح کرد که دشمن صهیونیستی هیچ اهمیتی به اسرای خود یا خانواده‌هایشان نمی‌دهد و بر ادامه کشتارهای خود در غزه پافشاری می‌کند.

 

از سوی دیگر شبکه سی ان ان به نقل از برنی سندرز سناتور دمکرات آمریکایی تاکید کرد که تلاش‌های بایدن در غزه کافی نیست و این جنگ یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های انسانی تاریخ است.

 

سندرز اظهار داشت که دولت آمریکا در آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، شریک است و تقدیم ۱۰ میلیارد دلار به دولت نتانیاهو اشتباه است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار